VEPŘOVÝ GULÁŠ (Perkelt).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 500 g vepřové plece nebo libového bůčku, 2 lžíce sádla, 2 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce sladké papriky, 2 lžíce rajského protlaku (nebo několik spařených, oloupaných, pokrájených a rozdušených rajčat), sůl, špetka pepře, špetka drceného kmínu, špetka ostré papriky nebo chilli, palička česneku, 1 dl zakysané smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme papriku, necháme ji za stálého míchání rozpustit, vhodíme maso, osolíme ho, opepříme, přidáme kmín a na cibuli osmahneme. Zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme (nejlépe v tlakovém hrnci asi 30 minut). Pak ochladíme, sejmeme poklici, maso buď vyndáme, nebo shrneme ke kraji hrnce, vmícháme mouku, osmahneme ji. Pokud není šťáva vysmahnutá na tuk, mouku rozmícháme ve smetaně (nebo ve vodě) a zavaříme ji do vydušené šťávy Rozředíme, ochutíme rajským protlakem, na plátky nakrájeným česnekem, ostrou paprikou, povaříme a podáváme s vařenými těstovinami.



VEPŘOVÝ GULÁŠ (Perkelt). VEPŘOVÝ GULÁŠ (Perkelt).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1482 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz